INEOS Belgium

Werken bij INEOS

JOBS

Training Specialist (Training)

Job omschrijving

Je staat in voor de jaarplanning van trainingen, en rolt dit pro-actief uit naar de INEOS werknemers. Voor specifieke opleidingsvragen, zoek je naar relevante opleidingen op de markt.
Je biedt ondersteuning bij opleidingstrajecten, zowel voor eigen werknemers als voor stagiairs.
Je volgt evoluties in de techniek op, en brengt relevante kennis ook over op de medewerkers tijdens technische trainingen.
Je ondersteunt de uitbouw van soft skill trainingen binnen het bedrijf.
Je staat in voor het beheer en de uitbouw van de trainingsunit VESTA, en geeft hierbij leiding aan de VESTA Operatoren.
Je beheert de opleidingsadministratie (inboeken van opleidingen, inputten van evaluaties, up-to-date houden van de opleidingsdatabase, beheer certificatiesysteem, rapportering en kostenopvolging).

Profiel

Je beschikt over een sterke theoretische en praktische technische kennis.
Je bent communicatief, dit zowel intern als extern (medewerkers, opleidingsinstanties), en bent in staat op korte termijn je netwerk uit te bouwen.
Je bent een teamplayer met sterk uitgebouwde social skills, die op een proactieve manier samenwerkt met verschillende spelers binnen het bedrijf (afdelingen, individuen, werkgroepen, ).
Je beschikt over een grondige informaticakennis (MS Office).
Je beschikt over sterke pedagogische vaardigheden. Ervaring in het geven van technische opleidingen, is een must. Ervaring met training rond soft skills is een plus.

Contact

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures.oxide@ineos.com voor 27 april 2018, met duidelijke vermelding van de vacature waarvoor je in aanmerking wenst te komen.