INEOS Belgium

Werken bij INEOS

JOBS

Veiligheidsingenieur (HSEQ)

Job omschrijving

- Je zorgt voor de globale ondersteuning van de GVM-activiteiten en het GVM-beleid, met focus op veiligheid en milieu
- Je volgt op veiligheids-en milieuvlak permanent de wetgeving op, en formuleert advies voor de soepele implementatie ervan.
- Je geeft logistieke en administratieve ondersteuning aan de aanwezige beheerssystemen
- Je begeleidt audits van overheden, verzekeringen en INEOS Groep. Je zorgt voor de vertaling van de aanbevelingen in actieplannen, en volgt deze op.
- Je controleert de uitvoering van het GVM-beleid en de GVM-voorschriften. Je werkt mee aan inspecties, ongevallenanalyses en risicostudies bij projecten.
- Je rapporteert GVM prestaties aan de directie, INEOS Groep en de overheden

Profiel

Je beschikt over een Ingenieursdiploma (industrieel, bio, burgerlijk). Een diploma Veiligheidskunde Niveau 1 en/of Milieucoördinator Type A strekt tot aanbeveling.
Je bent vaardig in communicatie zowel intern als extern (andere bedrijven, contractanten, overheid...), mondeling en schriftelijk
Je werkt vlot met anderen samen, zowel binnen het GVM-team, als met de betrokken afdelingen in de rest van de organisatie (werkgroepen, afdelingen, …)
Je werkt planmatig, gedisciplineerd en pro-actief, je bent zelfstandig en resultaatgericht
Je kan je vlot in het Engels uitdrukken (ook schriftelijk) en een eerder doorgedreven kennis van de gangbare ICT programma’s zijn een must.

Contact

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures.oxide@ineos.com, met duidelijke vermelding van de functie waarvoor je in aanmerking wenst te komen.