INEOS Belgium

Werken bij INEOS

JOBS

Technoloog Onderzoek en Ontwikkeling (Onderzoek en Ontwikkeling )

Job omschrijving

In samenwerking met de RTD engineer, ben je verantwoordelijk voor de praktische implementatie van de benodigde testen in het kader van productontwikkeling. Je voert synthese van polymeren uit in pilot-scale reactoren. Op de eindproducten voer je vervolgens een aantal standaardanalyses uit om de kwaliteit ervan te bepalen. Daarnaast sta je ook in voor onderhoudswerkzaamheden aan je reactoren. Ook het uitvoeren van destillatie-testen, omgaan met vragen van klanten en algemeen laboratoriumwerk behoort tot je taken. Je schrijft rapporten die beantwoorden aan een hoge standaard en levert deze tijdig aan.
In samenwerking met het Kwaliteitscontrole Laboratorium spreek je de benodigde analyses af en garandeer je dat de analyses accuraat worden uitgevoerd.
Al deze activiteiten worden uitgevoerd in lijn met de Quality Assurance procedures.
In dit alles staat veiligheid steeds voorop, waarbij de correcte maatregelen voor het uitvoeren van het testen vastgelegd worden via een gedetailleerde risico-analyse die alle persoonlijke en procesmatige veiligheidsaspecten dekt. Het dragen van de gedefinieerde persoonlijke veiligheidsmaatregelen is verplicht.

Profiel

- Je bent afgestudeerd als Master Chemie (of gerelateerde discipline). Ook een Bacheloropleiding met relevante ervaring komt in aanmerking.
- Je beschikt over voldoende technisch inzicht met betrekking tot complexe chemische installaties. Ervaring in een labo-omgeving strekt tot aanbeveling.
- Je beschikt over een praktische, hands-on aanpak, idealiter met ervaring in pilot plants, commissioning van apparatuur of proceskunde.
- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Je kan op een gestructureerde manier schriftelijk rapporteren.
- Je kan vlot werken met PC en het MS Office pakket (Word, Excel…)
- Je werkt zelfstandig, maar beschikt ook over de nodige flexibiliteit om in groep te functioneren.
- Je bent een teamplayer met een probleemoplossende en resultaatgerichte ingesteldheid.
- Integriteit, nauwgezetheid en oog voor veiligheid zijn eigenschappen die je ten volle typeren.

Contact

Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures.oxide@ineos.com